Real Madrid besegrade Barcelona med 4-0 i Copa del Rey och stormade in i finalen!

Comments · 169 Views

Den 6 april inleddes med att Real Madrid tog emot Barcelona, och det var Real Madrid som fick in de 4 målen för att slå Barcelona och kvalificera sig till finalen! Den främsta anledningen till matchen var förmodligen att en vinst hade gett Real Madrid en 4-1 plats i finalen. Här är en kort titt på denna bortamatch i Copa del Rey-semifinalen mellan Real Madrid och Barcelona.

Det första målet i matchen för Real Madrid mot Barcelona kom i den 45:e minuten, innan dess gjorde båda sidorna anfallet, men Real Madrids kontringsanfall var kraftfullare, trots Barcelonaspelarnas ansträngningar att blockera det, Vinicius Junior som bär Real Madrid tröja med nummer 20 fick sitt skott blockerat av jules Kounde, men när det föll lade Real Madrid genast till ett skott, alltså. Det stod 1-0 och jag måste säga att Vinicius Junior och Karim Benzema arbetade mycket bra tillsammans när de fick bollen från Real Madrid-målet och sedan passade den hela vägen till Barca. Det andra målet kom fem minuter senare, i den 50:e minuten, när Karim Benzema gick in och satte bollen i nätmaskorna för att göra 2-0 och utöka ledningen ännu en gång. Det tredje målet kom åtta minuter senare och det var ett intensivt tre mål i rad för Real Madrid. I den 58:e minuten gick Vinicius Junior in och skapade en chans och Real Madrid fick en straff, Karim Benzema gjorde mål och Barcelonas målvakt lyckades inte rädda den, vilket gav Real 3-0.

Matchen var i princip inte särskilt tveksam,fotbollströja barn trots allt hade tiden i princip kommit till halvtid och det var bara Barcelona som ville göra mål och Real Madrid kanske inte skulle ge den chansen. Och med det sista målet i den 80:e minuten förklarade Real Madrid i princip segern, med det sista målet från Vinicius Junior och Karim Benzema, ett spektakulärt hattrick! Matchen var en uppvisning för Real Madrid, eller snarare en uppvisning för Vinicius Junior och Karim Benzema.